Wil je een écht uniek interieur voor je winkel- of bedrijfspand? Maak dan kennis met XLPrinting van Screendruk Art. Levensgrote afdrukken of muurvullend fotobehang met jouw favoriete afbeeldingen trekken zeker weten de aandacht van je klanten en verhogen het werkplezier van je medewerkers. Kies voor subtiele sfeermakers, stijlvolle foto’s of een spetterende, kleurrijke print. Wij kunnen alles printen voor een geslaagd bedrijfs- of winkelinterieur, aansluitend bij jouw huisstijl.


De mooiste behang- en muurprints voor zakelijke interieurs

Val op, inspireer, wees anders dan de rest. Kies voor de mooiste behang- en muurprints om jouw zakelijke interieur uniek te maken. Wedden dat jouw winkel of bedrijfspand nog lang in het geheugen van je klanten en medewerkers staat gegrift? Laat producten zien, een lifestyle of een stadsgezicht, als het jouw interne of externe boodschap maar versterkt. Bij Screendruk Art staan onze creatieve designers voor je klaar met een persoonlijk advies. Zo helpen we jou aan een interieur dat mensen blij maakt.

Voor wie is XLPrinting bedoeld? Eigenlijk is het geschikt voor ieder bedrijf dat zijn of haar klanten sfeervol wil ontvangen, een onvergetelijke indruk wil achterlaten op bezoekers en/of medewerkers wil inspireren en een fijne werkplek bieden. Of het nu is om een gloednieuw gebouw aan te kleden of verouderde ruimtes weer helemaal up-to-date te maken. XLPrinting en fotobehang kan bijvoorbeeld worden toegepast in:

  • Horecaondernemingen, zoals restaurants, hotels, lunchrooms en cocktailbars
  • Retail, zoals winkels, boetieks, warenhuizen en zelfs supermarkten en winkelcentra
  • Kantoorruimte, rondom werk- of flexplekken, productielocaties en bedrijfskantines
  • Ontvangsthallen en wachtruimtes


Meubeldecoratie, van meubilair naar merkbeleving

Niet alleen ontwerpen, produceren en leveren we bij Screendruk Art XL-wanddecoratie, ook meubeldecoratie biedt biedt volop mogelijkheden voor jouw unieke interieur. Een saaie archiefkastenwand, standaard eettafeltjes of een klinisch witte balie? Met onze printtechniek op geavanceerde folies, toveren we je meubilair in een mum van tijd om tot unieke elementen. Wil je weten wat de mogelijkheden of kosten zijn van fotobehang en XLPrinting voor kantoren, winkels en horeca? Neem contact met ons op