Zeefdrukken is al meer dan 50 jaar onze Art

In 1966 begon Paul Verdaasdonk een eigen zeefdrukkerij voor het drukken van reclame-uitingen. En dat doet het bedrijf van zijn zoons Serge en Egon als een van de weinigen in Nederland nog steeds. Op elk gewenst formaat en op topniveau.

Maar we doen meer

In de loop der jaren zijn er een eigen ontwerpstudio, een volwaardige beletteringsafdeling en een (XL) printing afdeling bijgekomen. Met al deze disciplines in eigen huis kunnen we onze klanten een compleet pakket bieden.

Met moderne middelen

We produceren met de beste printers, innovatieve en duurzame materialen en beschikken over de modernste afwerkapparatuur. Want alleen daarmee bereiken wij als professionals het beste resultaat. Voor jou.

En een topteam

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren rotten en jonge creatieve honden. Samen vertalen zij jouw boodschap en huisstijl naar een of meer effectieve uitingen. Zo bereiken we samen de maximale exposure van jouw bedrijf of organisatie.

Onze productielokatie en onze apparatuur

Sinds we in 2017 zijn verhuisd kunnen we bijna alles in eigen huis beletteren, tot aan complete vrachtwagencombinaties toe. En hebben we volop ruimte voor onze high tech printers. We drukken direct op alle materialen en voorzien deze van alle afwerkingen. Naast meerdere klein, middel en grootformaat ambachtelijke zeefdrukmachines beschikken we over:

Epson 10 kleuren Pantone printers

Voor indoor en outdoor prints in alle PMS-kleuren, inclusief wit voor raamstickers.

Roland SJ 640 Solvent printer

Voor onder andere posters, behang, canvas en allerlei andere indoor prints.

Summa snijplotter

Met OPOS-systeem, waarmee we zeer hightech snij- en plotwerk aankunnen.

Swiss Qprint Nyala

UV printer

Onze vlakbed grootformaat roll to roll printer die tot 3.2m breed op max 5cm dikte print. In 6 kleuren + oranje en wit onder-, tussen- of overprint.

Zünd G3 snij/freestafel

Waarmee we tot 3.2meter breed praktisch alle soorten flexibele materialen kunnen snijden en harde materialen kunnen frezen.

Seal laminatoren

Om klein en groot formaat drukwerk te voorzien van UV-bestendigheid, anti-kras, anti-slip, anti-grafiti en anti-kras veredeling.

Heb je vragen over ons bedrijf of wat we voor jou kunnen betekenen?

Mail je vragen en gegevens naar:

info@screendrukart.nl

en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je daar niet op wachten?

Bel ons op (013) 455 53 90

en wij maken meteen tijd voor je vrij.