Voor ondernemers en medewerkers die in een bedrijfsauto rondrijden biedt autobelettering een mooie kans om naamsbekendheid te creëren. Laat een bedrijfsauto of zelfs een hele wagenpark beletteren of ‘wrappen’. Wij toveren iedere auto, bedrijfswagen, aanhanger, bus of vrachtwagen met carwrapping of belettering om tot een rijdende reclame unit. Met moderne, opvallende of stijlvolle autobelettering wordt elke bedrijfswagen een zichtbaar verlengstuk van een bedrijf en de huisstijl. Dan wordt in een file staan ineens geen tijdverspilling meer. Want wie weet staat je volgende klant wel naast je. 

‘Gewone’ kwalitatieve belettering of carwrapping?

Carwrapping houdt in dat we een auto inpakken met een folie in een matte, hoogglans of metallic uitvoering. Stijlvol egaal of met een opvallende print, subtiel zakelijk of in een spetterende kleur? Je kiest met carwrapping bij Screendruk Art altijd voor de look die bij jou en je bedrijf past. We maken gebruik van de folies van gerenommeerde merken als 3M, Oracal, APA en Avery. Zelfs een oudere auto, die al heel wat kilometers snelweg gezien heeft, ziet er na zorgvuldige carwrapping weer uit als gloednieuw.

Fleetmarking, een herkenbaar en uniek design

Een nieuwe look voor een groter bedrijf? Voor veel bedrijven verzorgen we de ‘fleetmarketing’ van complete wagenparken. We hebben meerdere creatievelingen in dienst, die met alle plezier een geweldig ontwerp voor je maken. Fleetmarking is hier een van de mogelijkheden van, maar eigenlijk worden we enthousiast van alles wat met design en print te maken heeft. Wil je weten wat de mogelijkheden of kosten zijn om jouw idee op het gebied van fleetmarking, autobelettering of carwrapping te verwezenlijken? Neem contact met ons op.